Åska?

Nu ska jag börja bege mig hemåt! Ser ut som att det kan börja åska snart nästan? We will see, we will see...
Skönt att värmen går ner lite iaf, jag vet ja vet man ska inte klaga på värmen men ibland kan det bli lite för mycket :)

Glas eller skålar?

Imorgon ska vi på födelsedagsfest och jag måste iväg ikväll och handla mat (ska ta med oss själv och grilla där) och present. Maten blir nog bara kött, potatissallad och lomanders bearneisås. Originellt, javisst men ack så gott! Vi är tre tjejer som ska dela.

Sen är det ju detta med present, varför åtar jag mig jämt att köpa det? Jaja sagt är sagt iaf och vi funderar på några skålar eller glas. Originellt det med man va fasen alltid kul att få! det svåra är att jag bara varit hos födelsedagsbarnet en gång och det var cirka ett år sedan då hon precis flyttat in i sin lägenhet. Hmm, vad har hon för färger, smak m.m.? Har iaf frågat mig runt nu och tror jag har en liten aning om vad hon kan tycka om!


                                                                              

Mys pys


Den här lilla skönheten har jag skickat efter från hm! Den ser ju så mysigt ut.
Använder nästan aldrig min stora varma morgonrock jag har för tillfället just för att den är för varm men den här ser väl ypperligt skön ut?
Tror den + lite annat skulle komma i slutet av den här veckan. Annars blir det väl i början av nästa :)

Hot Hot!!

Nej uscha vad det är varmt här för tillfället!! Kreverar snart...ställt upp så det ska bli korsdrag men icke. Min fläkt hjälper inte heller till särskilt mycket :(

Skulle vara gudomligt att ligga på en strand idag, men det får vänta. Till nästa sommar kanske? Hmm nejdå...man måste vara positiv!




Hur som helst så vore ju det här riktigt riktigt skönt för tillfället!

Åter till arbetet...

Onsdag

Härliga dagar nuförtiden! Tråkigt att man ska sitta inne och jobba bara men men sånt hör väl till livet :) Satte mig nere vid ån på lunchen idag igen och njöt av solen iaf. Efter jobbet ska jag möta upp K och sen åka ut mot en kompis. Tror jag ska införskaffa mig en glass också, så sugen på lakritspuck. Godaste glassen just nu!

Igår tog jag tag i mig själv och klippte grannens gräsmatta, faktiskt riktigt behagligt att åka runt (gå ibland) och lyssna på musik när solen skiner. Plockade även ihop alla mina kläder, sorterade upp lite i graderoben och sen slängde jag nu äntligen gamla kameran och mobilen med alla tillbehör och sladdar. Tar ju sån plats allt sånt!

nej nu får tiden gå fort så jag får min glass snart :)

Tisdag

Återigen på jobbet, trött idag!

Inhandlade lite saker igår iaf. 2 par skor för 575!! Jag var nöjd :) ett par typ sandaler som jag kan ha på jobbet och så och ett par häga som jag kan ha när man ska ut och så. Köpte även 2 stora t-shirtar och ett valigt behövligt linne...
Just ja, underkläder också!

Nej nu skulle det behövas en säng här...

Kokar

Det är aningens för varmt här på jobbet! Skulle tippa uppemot 30 grader för det är skönt att komma ut. Rinner om en och luften står verkligen helt still men men ac:n verkar definitivt inte funka som den ska PHU!

Dagen har gått ganska snabbt, har varit mycket att göra och en del datastrul imorse, hmm. Hade varit runt 50 grader inne i datarummet så dom flesta servrarna hade slagits ut. Härligt!

Ska på stan en sväng sen iaf, har en hel del att fixa och inhandla så vi får hoppas jag inte kokar upp :)

Ha en härlig dag!

Härlig helg

Sådär...då har ännu en helg gått då. Men härligt var det :)
Gick direkt till E efter jobbet i fredags. Blev vin och sushi och lite mer vin. Lite andra kompisar dök upp och sedan blev det lite utgång! Trevligt var det!!


   

Lördagen åkte vi till grannarnas sommarställe och solade och badade, sedan blev det grillning m.m.
Gårdagen blev det också sol och bad och sedan lite trevligt sällskap på uteservering!

Härlig helg med andra ord :)
Hoppas ni också haft det bra...


Rastlös

Känner mig jätterastlös, vet inte varför men vill bara springa härifrån nu men alldeles strax så packar jag ihop här :)
Måste gå i drygt en halvtimme dit jag ska, kommer vara svettig när jag kommer fram kan jag meddela hehe. Måste in på systemet en sväng också så jag får väl gå ganska sakta så det inte rinner om mig när jag kommer in där! Så jobbigt när det blir så varmt och man börjar svettas floder och ingen annan ser ut att vara drabbade? Stämmer det eller lyckas alla bara dölja det väldigt bra?

Helgen närmar sig

Ja...bara 1,5 timmar kvar på jobbet nu sen är det helg. Beger mig direkt härifrån till en kompis och där ska vi äta lite mat och dricka lite vin på hennes balkong, sen blir det troligtvis lite utgång! Fredag, sol och löning...känns som att det kommer krylla av folk på stan.

I väntan på att få gå hem har jag sällskap av en chokladkaka, loka citron och en veckorevyn (tyvärr så var den inte alltför intressant) men man kan ju inte få allt :)
Lite tråkigt var det ju också att vi har det så himlavarmt här på kontoret så chokladen blev ganska smält på en gång, hmm!
  
                                                                                                                         
Image                                      




                                                               

God Morgon God Morgon

Solen skiner och himlen är blå och alt känns genast mycket lättare, eller vad säger ni?

Var ovanligt pigg när jag klev upp imorse, låg bara och inväntade klockan hehe inte varje dag man gör de!
Men nu har jag varit på jobbet ett tag och det är väldigt segt, som vanligt på fredagar. Funderar på att gå och köpa något smarrigt att äta efter lunchen och kanske någon tidning? Då får man bra fredagsfeeling :) Behöver det...

Ha en härlig dag iaf...ska pallra mig ut på lunchen och försöka få lite färg på nosen!

(Hittar tyvärr ingen rolig bild att bjuda på!)

Soligt

Jösses, satt ute en sväng på lunchen och gud så varmt de blev. Helt vindstilla och gassande sol! Blev lite för hett tillslut. Men nu börjar dagen lida mot sitt slut och det känns underbart!
Så konstigt för igår tyckte jag att det var torsdag men idag tycker jag det känns som onsdag. Får hoppas att helgfeelingen kommer imorgon iaf :) Då blir det sol och bad!

Nej känner att det måste komma in nån liten bild här...

Sudersand-375.jpg

Vad är bättre än den svenska sommaren?

Header

Väldigt lugnt på jobbet idag. Tänkte om man skulle försöka sig på att göra en fin header eller vad det heter. Vill ha en snygg och stilren! Är ju inte den mest tekniska människan men det ska man väl klara av  hehe.

Har slängt i mig lite yoghurt nu, yoggi delikatess vanilj. Supergod, men säkerligen inte så nyttig. Ska nog kika på lite kläder nu, behövs påfyllning i garderoben, men det är ju helt värdelöst att gå på stan nu. Bara rea överallt och allt ligger huller om buller och jag orkar inte gå igenom meterhögar av kläder där (nästan) allt är skit. Så jag kikar på höstnyheterna på internet istället :)

På återseende


Snart helg!

Veckorna går fort, allra helst den här veckan. Har gått runt som i en dimma och inte sovit ordentligt på länge. Men inatt kunde jag sova. Så skönt att känna sig lite pigg iaf.
Längtar till helgen nu, ska bli så skönt. Hoppas jag får sova lite då också :)

Blev kebab till lunch igår, gick sen ner och satte mig vid ån och tänkte äta men nej då ser jag att jag glömde att ta med mig bestick. Solade ett litet tag sen gick jag tillbaka till jobbet och åt hehe. Men det jag tänkte komma till var att idag blir det pizza. Bådar inte gott för att komma i gamla jeansen haha. Men får väl ta en promenad sen också då. Kompensera lite :)

Nej, back to work...

Sommar sommar sommar...

...det är dans i folkets park!!!
Vackert väder är det idag iaf. Ska nog ta och sätta mig ute och äta på lunchen idag, så man kan få lite färg! Fick inte med mig någon matlåda idag heller så det lutar åt att det blir kebab. Bästa kycklingkebaben finns här bredvid, Mmm.

Är så trött idag så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, blev lite senare än planerat igår. Men det är bara att spärra upp ögonen och fortsätta.

At work...

Ja, då var man här igen då!

Sitter på jobbet med fruktansvärt ont i hjärtat...Hjälp vad kan det vara? Inge allvarligt hoppas jag.
Men om en timme, en fjuttig timme får jag gå hem. Ska hem till syster då. Kanske ska köpa med mig något gott att äta också? who knows

Nej men vi får väl se hur det här utvecklar sig helt enkelt

Ha en bra dag/kväll

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0